Tervetuloa

Suomen Rottweileryhdistys ry:n Pirkanmaan alaosasto on perustettu vuonna 1984. Jäsenistömme koostuu niin harrastuskoirien kuin kotikoirien omistajista. 40-vuotisen historian aikana jäsenemme ovat saavuttaneet arvokisamitaleita ja edustaneet kansainvälisissä kilpailuissa. Vuosittain pyrimme lähettämään Pirkanmaalta joukkueen rottweilereiden SM-kisoihin.

Järjestämme laji- ja arkitottelevaisuuskoulutusta, leirejä, kerhoiltoja sekä palveluskoirakokeita. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osallistua luonnetesteihin ja MH-luonnekuvauksiin, sekä järjestämme rottweilereiden jalostustarkastuksia.

Rottweiler on työhaluinen rotu, jolle tulee tarjota riittävästi tekemistä. Tavoitteemme on edistää koirien fyysistä ja henkistä hyvinvointia tarjoamalla erilaisia aktiviteettejä. Haluamme tukea omistajia kehittämään koulutustaitoja eri harrastuslajeissa ja arkihallinnassa sekä luoda yhteisöllisyyttä, jossa koiraharrastajat voivat jakaa kokemuksiaan ja tukea toisilleen.

Pirkanmaan alaosaston jäseneksi pääsee liittymällä pääyhdistykseen, eli Suomen Rottweileryhdistys ry:n jäseneksi. Uudet jäsenet liitetään asuinpaikan mukaan lähialueella toimivaan alaosastoon ilman erillistä ilmoitusta.  

Alaosaston toiminnasta ja tapahtumista tiedotetaan alaosaston omilla internet-sivuilla, Facebook- ja Instagram-sivuilla (linkit) sekä Suomen Rottweileryhdistys ry:n Rottweiler-lehden kautta.

 

 

 

 

Niihaman koulutuskentän lukitseminen

Niihaman koulutuskenttä on lukittu.

Avaimen kentälle saa panttimaksua vastaan, etusijalla avainten saamiseen ovat koulutusohjaajat ja aktiivit. Avaimella pääsee kentälle, samalla avaimella aukeavat myös puomi ja sähkökaappi.

Avaimen pantti on 30€ / luovutettu avain. Panttimaksun voi maksaa joko käteisellä avainta vastaanottaessa tai vaihtoehtoisesti alaosaston tilille Nordea FI54 1492 3000 1109 05 viite 4996.
Panttimaksu hyvitetään kun avain on palautettu alaosastolle.

Lisätietoa asiasta ja avainten luovutus: Heini Kainulainen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

on 27 kesäkuu 2016
Osumat: 2924